Comanda produse

carte Cartea „Criș. Istoria, povesti și viața unui sat de sași”

Monografia este roman totodată, datorită stilului Viu ȘI autentic în îngrijirea unui scrisă Fost, Cartea descrie version amănunt Istoria satului Criț, vazuta prin ochii Sofiei Folberth, cea mai version Vârstă săsoaică DIN Zona, în Vârstă de 94 de ani, de îngrijire traieste ¹, este îngrijire Se în FIECARE intoarce ei natale primavara version satul.

 

Notă informativă: Volumul este disponibil și în limba germană.

Preț: 50 RON 

 -acum comanda
carte poștală-carti Cărți poștale: „Pe urmele sașilor”

Cele 45 de cartoline DIN Colecția de Fotografii „Pe urmele sașilor” fac Parte Dintr-un proiect mai amplu de a (re) descoperi una Dintre cele mai Importante culturi minoritare din România, Si de o urmări cum anume Continua Soacra cerule începută acum mai bine de 800 de ani.

Preț: 45 RON 

-acum comanda
DVD-COPERTA DVD „Orgile din Transilvania, o întoarcere în timp”

O călătorie inedită prin istoria cetăţilor, bisericilor fortificate şi a orgilor din Transilvania. Imaginile filmate şi muzica acestui documentar transmit magia vremurilor de odinioară. Muzeul de orgi din Codlea, precum orga cea mai veche, cea mai mare și cea mai impozantă din Transilvania sunt numai câteva obiective interesante de văzut.

Preț: 45 RON

-acum comanda
Coperta Povestea Sasilor 436x200, 10 mm sânge.indd Cartea ”Povestea sașilor din Transilvania. Spusă chiar de ei”

Volumul jurnalistei Ruxandra Hurezean, „Povestea sașilor din Transilvania, spusă chiar de ei”, cuprinde 12 povești de viață ale unor sași care au rămas sau s-au întors în România post-comunistă. Poveștile sunt „spuse chiar de ei”, deoarece sunt reportaje realizate cu mijloace jurnalistice pe parcursul câtorva ani, începând din 2008 până în 2016. În miezul fiecărei povești de viață veți desco
peri și istoria sașilor, una trăită pe viu. Din mărturisirile lor putem înțelege mai bine destinul lor istoric. Vedem care au fost greșelile și cum erorile trecutului trebuie să nu se mai repete. Împinși de puteri de deasupra lor, când într-o parte, când în alta a continentului, ei au îndurat și au devenit mai puternici.  

 

Notă informativă: Volumul este disponibil și în limba germană.

Preț: 35 RON

 -acum comanda